Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Srbija Radost na dar i Vaskršnja manifestacija pod sloganom „DECA DECI“
 
 

Radost na dar i Vaskršnja manifestacija pod sloganom „DECA DECI“

Dobrotvorna organizacija ,,RADOST NA DAR“ i ove godine, drugu godinu zaredom, organizuje Vaskršnju manifestaciju pod sloganom „DECA DECI“, koja će se održati 16. i 17. aprila na više desetina lokacija u glavnom gradu. Manifestacija podrazumeva deljenje vaskršnjih jaja – čuvarkuća, koja su oslikala deca. Vaskršnja jaja koja ćemo deliti nemaju cenu, a svi zainteresovani imaju priliku da ostave prilog i da se na taj način uključe u akciju. Sva prikupljena sredstva se usmeravaju za Vuka, Lenku i Ognjena, deci kojoj je neophodan novac za lečenje.

 

Prošle godine, zajedničkim snagama, uspeli smo da sakupimo iznos od 2.017.333 dinara koji je prosleđen za lečenje Luke, Iris i Magdalene. Na štandovima je vladala odlična atmosfera, a posetile su nas i brojne poznate ličnosti, koje su svojim prisustvom ulepšale manifestaciju. I ove godine naši mali sugrađani potrudili su se i išarali 10.000 drvenih jaja sa željom da pomognu svojim drugarima da što pre ozdrave.

Kako da se priključiš akciji?

Možeš svratiti do našeg štanda, na neku od lokacija koje ćemo naknadno objaviti ili ukoliko nisi u mogućnosti akciju možeš podržati i uplatom na naš dinarski, devizni račun ili pejpal.

foto: Hram Sv. Save u Beogradu, Stefan Koncept

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži