Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Srbija Kako napisati dobar SEO tekst?
 
 

Kako napisati dobar SEO tekst?

Svi koji žele da se na što bolji način plasiraju na internetu, trebalo bi da pristupe pisanju SEO tekstova. To su tekstovi koji sadrže nekoliko puta ključnu reč po kojoj želite da budete prepoznatljivi. Pretraživač će prepoznati tu reč i tako Vas plasirati da budete što bolje rangirani.

Naš copywriter tim moze Vam pomoći u pisanju SEO tekstova i dati par korisnih saveta.

Kako napisati dobar SEO tekst?

1. Tekst mora biti pismen i originalan Prvo obratite pažnju da ne pravite pravopisne greške i na samu pismenost. Pokušajte da budete originalni, po potrebi i duhoviti kako biste se svideli svojoj ciljnoj grupi. Niko ne želi da čita tekstove koji liče jedan na drugi.

2. Napravite listu ključnih reči

Osmislite šta je to što želite da promovišete i koja je to reč koju će ljudi kucati na pretraživaču, a da im baš Vi izađete među prvima. Ta Vaša ključna reč bi trebala da se pominje u samom naslovu teksta, zatim i u nekom podnaslovu. Poželjno bi bilo da je nekoliko puta pomenete u samom tekstu. Pazite samo da u tome ne preterate, jer će to pretraživač prepoznati i prebaciti Vas u spam.

3. Napravite dobar naslov

Naslov Vašeg teksta mora da sadrži ključnu reč. Potrudite se da naslov bude zanimljiv, ali i intrigantan kako bi čitaoci kliknuli na tekst i pročitali ga. Kao što smo već napomenuli dobro bi bilo i da imate najmanje dva podnaslova od kojih će bar jedan sadržati ključnu reč.

Rečenice neka Vam budu sažete, čitke, ali da u njima kažete sve što ste želeli. Izbegavajte predugačke tekstove, zato što publika na internetu nema strpljenja da čita tekstove koji imaju preko 500 reči. Dobar SEO tekst može napraviti pravi pomak u Vašem poslovanju, samo je potrebno da se držite navedenih saveta.

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži