Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Čitaoci reporteri Picerija Leone est. 1994 nova lokacija i aplikacija
 
 

Picerija Leone est. 1994 nova lokacija i aplikacija

Picerija ”Leone” je brend u ugostiteljstvu sa bogatom tradicijom o kojoj pričaju kupci već treću deceniju od čak 1994. godine. Svaka njihova pica, piroška ili sendvič napravljeni su sa ljubavlju i imaju poseban pečat picerije  ”Leone” tako već punih 27 godina su deo najlepših proslava i ostalih ukusnih trenutaka svojih kupaca i njihovih porodica. A koliko je samo ljudi za sve ove godine jelo Leone specijalitete govori i njihov slogan: Pice na kilo, pice na tone, nudi Vam Vaša picerija Leone. Zavirite u svet pice pored nove aplikacije, sprema se i nova lokacija u ulici Vojvode Putnika.

 

Tajna pice i razlog zašto su sinonim za ukusnu picu i traju blizu tri decenije su pre svega najkvalitetniji sastojci, zatim profesionalni pica majstori sa bogatim iskustvom, kao i brza usluga koja je zaštitni znak poslovanja pricerije godinama. Jedni su od retkih koji imaju sopstveno organzovanu dostavu pa mogu da garantuju pored vrhunskog kvaliteta hrane i brzu dostavu iste u specijalizovanom pakovanju, na obe su lako navikli svoje drage kupce koji se uvek rado vrate po još i toplo preporuče priceriju. Pored razvoja svog online sistema, sprema se nova i odlična lokacije picerije, enterijer će biti moderan, prilagođen potrebama savremenih kupaca.

Online sistem – Web sajt – Android aplikacija

”Leone” picerija – EST. 1994 nastavlja da ulaže u svoje poslovanje na moderan način. Za svoje kupce pokrenuli su Online web aplikaciju za naručivanje hrane ili preuzimanje u saradnji sa poznatom MC Group, grupacijom koja je inovator na polju online food sistema, softvera i marketing strategija. Aplikacija je povezana sa dostavom, kupci sada mogu putem telefona ili laptopa online da naruče sve iz online meni ponude, kao i najnovije proizvode.

Novi moderan objekat i lokacija

U sladu sa modernim konceptom poslovanja, novi objekat u ulici Vojvode Putinika biće opremljen sa najmodernijom opremom uz pečat originalnog rešenja enterijera arhitekte i u skladu sa filozofijom poslovanja, moderna kuhinja kao poslednja reč tehnike. Nastavljaju se ulaganja u IT segment kao i sve prateće delove koji zaokružuju proces poslovanja picerije.

”Leone” picerija – EST. 1994 je brend od koga se uvek očekuje više. Naručite i Vi online, kao gost web sajta i aplikacije picu klikom na link ispod:

www.picerijaleone.com/meni

ili preuzmite android aplikaciju klikom na link https://picerijaleone.com/android-aplikacija

Količine nisu ograničene, jer kao što slogan kaže pice na kilo, pice na tone, nudi Vam picerija Leone.

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži