Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Društvo S ljubavlju za Teodorin osmeh
 
 

S ljubavlju za Teodorin osmeh

U utorak, 16. maja, u 20 časova, u holu Druge kragujevačke gimnazije, biće organizovan Veliki humanitarni koncert, od koga sav prihod ide za lečenje devetogodišnje Teodore Vranješević.

 

Organizatori koncerta su Kolo srpskih sestara Kragujevca, Gradska turistička organizacija „Kragujevac“, Zavod za smeštaj odraslih lica “ Male Pčelice“ i AVIA „Arhangeli“, koji će nastupiti na koncertu. Gosti programa, koji su se odazvali ovoj humanitarnoj akciji, su i naši poznati umetnici Ljiljana Stjepanović, Radoš Bajić, Momir Bradić, Vesna Pavlović, Vesna Dimić Ilić, Biljana Petković i Veliki narodni orkestar Nenada Milanovića Pegija.

Cena ulaza je 250 RSD, a umesto plaćanja karata, u kutiju za priloge ostavljaće se novac, koji je namenjen Teodori. Nadamo se da će i ovoga puta Kragujevčani biti solidarni.

"Teodora je pokrenula celu zemlju. Udružila je Srbiju I dijasporu. Svi su raspoloženi da joj pomognu. Puno pozitivne energije a sad imamo želju da svaki dinar koji se prikupi preko novca koji je potreban Teodori preusmerimo na lečenje druge dece", kaže Nataša Vranješević.

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži