Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Ekonomija Medijacija kao efikasan način vansudskog rešavanja sporova
 
 

Medijacija kao efikasan način vansudskog rešavanja sporova

Medijacija kao efikasan način vansudskog rešavanja sporova koja će se održati u utorak 10. novembra 2020. od 17:00-18:30 Putem Zoom internet platforme.

 

Radionica se organizuje u okviru projekta „EU za Srbiju – Podrška Vrhovnom kasacionom sudu” (Projekat) podržanog od strane Evropske unije, koji sprovodi konzorcijum koji predvodi Britanski savet. Jedan od ciljeva projekta jeste šira primena medijacije kroz unapređenje normativnog okvira i povećanje kapaciteta svih strana uključenih u sprovođenje medijacije u Republici Srbiji. Radionica je deo promotivnih aktivnosti za unapređenje primene medijacije koje Projekat sprovodi u sudovima i lokalnim samoupravama na području sva četiri apelaciona suda u Republici Srbiji.

Ova radionica okupiće medijatore, advokate, sudije, privrednike, predstavnike lokalnih javnih institucija i nevladinog sektora, kao i građane i medije sa područja suda u Aranđelovcu, Gornjem Milanovcu, Kragujevcu, Jagodini, Paraćinu, Despotovcu, Požarevcu, Velikom Gradištu, Požarevcu i okolini.

Pozivamo Vas da uzmete učešće na ovoj radionici koja će se održati putem Zoom internet platforme, i da iz sigurnosti i udobnosti svoga doma ili radnog mesta, zajedno razgovaramo o načinima da mediajcija zauzme svoje zasluženo mesto u sistemu rešavanja sporova u Srbiji. Molimo Vas da svoje učešće potvrdite najkasnije do 9.novembra, na mail adresu Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli Ili na broj telefona 011/32-31-551. Nakon prijave učešća, učesnicima će biti dostavljen link za pristup kao i instrukcije za učešće putem Zoom internet platforme.

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži