Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Pred sudom svedočio i gradonačelnik
 
 

Pred sudom svedočio i gradonačelnik

Kako je objavljeno u kragujevačkim medijima, pred Višim sudom u Kragujevcu danas su saslušani svedoci u postupku koji se vodi protiv Nebojše Vasiljevića, bivšeg predsednika FK Radnički.

Među svedocima koji su danas saslušani bio je i gradonačelnik Kragujevca Veroljub Stevanović. On je govorio o svojim saznanjima o transferu Filipa Kostića u holandski Groningen.

Nakon izlaska iz suda Stevanović je u obraćanju medijima, uz napomenu da je postupak u toku pa ne može da ga komentariše, istakao da smatra da je čitav slučaj iskonstruisala policija.

„Policija je vršila pritisak i na menadžera i na stričeve Filipa Kostića da svoje iskaze usmere ka tome da je deo novca od transfera dat Nebojši Vasiljeviću. Oni naravno to nisu učinili, a Vasiljević je o pritiscima obavestio i mene i načelnika MUP-a“, rekao je Stevanović.

Osim gradonačelnika u svojstvu svedoka iskaze danas pred sudom daju i drugi svedoci među kojima su članovi uprave FK Radnički Milenko Marjanović i Ivica Samailović.

Kao i ranije Ispred zgrade Suda i danas su se okupili članovi i simpatizeri stranke kako bi pružili podršku Nebojši Vasiljeviću, ali i funkcionerima FK Radnički koji su danas svedočili.

 

Izvor: RTK

Foto: Beta

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži