Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Jesenji red vožnje
 
 

Jesenji red vožnje

U javnom gradskom i prigradskom prevozu važi takozvani jesenji red vožnje i bitnih promena u polascima i trasama nema, osim na liniji 26 Male Pčelice - Teferič.

 

I cene pojedinačnih i mesečnih karata neće se menjati. Gradska agenciji za saobraćaj raspisala je tender za izvodjača radova za uredjenje autobuskih stajališta. Autobusi gradskog i prigradskog prevoza saobraćaju od 1. spetembra po redovonom ili jesenjem redu vožnje.

Nema bitnih promena u polascima i trasama, kažu uGradskoj agenciji za saobraćaj, nekoliko polazaka će biti pomereno na inicijativu Mesnih zajednica. Jedino je linija broj 26, Male Pčelice - Teferič pretrpela izmene u delu Bresnice, gde su dodata i nova stajališta. I cena gradskog prevoza ostaje ista, kažu u GAS-u i podsećaju da djaci treba da zamene svoje karte do kraja septembra, a studenti u oktobru.

Tokom jeseni, uslediće i uredjenje autobuskih stajališta. Novi red vožnje dostupan je i na sajtu Gradske agencije za saobraćaj, a o polascima gradjani se mogu informisati i putem govornog automata pozivom na broj 617-0555

 

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');