Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Putevi kojima se ređe ide II
 
 

Putevi kojima se ređe ide II

Prema rečima jednog građanina Kragujevca u opštini Stanovo ulica Steve Knićanina je u stanju koje je teško opisati rečima, zato smo postavili fotografije koje su dostavljene redakciji putem elektronske pošte. Ako ne mogu da nam reše problem sa rupama, onda neka nam obezbede makar čamce, da bismo mogli da se prevezemo do posla, škole, pijace i prodavnice izjavili su nemoćni žitelji ulice Steve Knićanina od broja 1 do broja 14.

 

Sada već serijal članaka pod nazivom Putevi kojima se ređe ide u Kragujevcu imao je značajan broj pregleda što je doprinelo barem širenju svesti o postojanju problema u društvenoj zajednici koje očigledno treba rešavati. Tako smo ponovo objavili fotografije iz Novog naselja Male Pčelice gde su građani dobili novi supermarket pod nazivom Joint (Džoint) u čijoj blizini i dalje postoji problem nedostatka kontejnera za smeće. Iako postoje novi kontejneri oni se ne nalaze na preseku ulica Staroplaninska - Đerdapska - Ljubomira Jovanovića u Kragujevcu (kod Šapić sale).

foto: NN lice

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');