Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac U naselju Pivara u Kragujevcu obili rashladni frižider jednog preduzeća
 
 

U naselju Pivara u Kragujevcu obili rashladni frižider jednog preduzeća

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu podneli su Osnovnom javnom tužilaštvu u Kragujevcu krivičnu prijavu protiv petorice Kragujevčana, uzrasta od 18 do 24 godine, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo teška krađa.

 

Kako se sumnja, oni su u noćnim satima, u naselju Pivara u Kragujevcu obili rashladni frižider jednog preduzeća i iz njega oduzeli veću količinu bezalkoholnog pića. Policija ih je zatekla u putničkom vozilu marke ''pežo'', pri pokušaju da pobegnu sa lica mesta. Svo oduzeto piće pronađeno je u vozilu i vraćeno vlasniku.

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');