Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Otvorene prijave za Studentsku letnju stručnu praksu u saradnji Univerziteta i Grada Kragujevca
 
 

Otvorene prijave za Studentsku letnju stručnu praksu u saradnji Univerziteta i Grada Kragujevca

Univerzitet u Kragujevcu i Grad Kragujevac i ove godine, u želji da studentima završnih godina pruže priliku da tokom letnjih meseci stiču praktična iskustva i znanja stečena na fakultetu primene u praksi, organizuju Studentsku letnju stručnu praksu u ustanovama čiji je osnivač Grad Kragujevac.

 

Ovaj program prakse namenjen je studentima završnih godina osnovnih akademskih, integrisanih akademskih i master akademskih studija. Predviđeno je da se praksa, ukoliko to epidemiološki uslovi dozvole, realizuje u dva ciklusa: 1-31. jul 2021. godine i 1-31. avgust 2021. godine, kako je Ugovorom o sprovođenju Studentske letnje stručne prakse i definisano.

Dostpuno je ukupno 79 mesta za obavljanje prakse u 11 institucija čiji je osnivač Grad Kragujevac. Na osnovu potreba institucija čiji je osnivač Grad, praksu ove godine mogu pohađati studenti završnih godina sledećih 9 fakulteta Univerziteta u Kragujevcu: Ekonomski fakultet, Fakultet inženjerskih nauka, Fakultet pedagoških nauka, Pravni fakultet, Prirodno-matematički fakultet, Fakultet tehničkih nauka, Pedagoški fakultet, Filološko-umetnički fakultet, Fakultet za hotelijerstvo i turizam. Prijava za letnju praksu je otvorena do 28. juna 2021. godine. Studentska letnja stručna praksa u saradnji Univerziteta u Kragujevcu i Grada Kragujevca realizuje se već 9. godinu zaredom, počev od akademske 2012/13. godine. Zaključno sa akademskom 2018/19. godinom, Studentsku letnju stručnu praksu sa uspehom je obavilo 285 studenata Univerziteta u Kragujevcu.

Za Studentsku letnju stručnu praksu u akademskoj 2019/20 odabran je 31 student, ali je realizovanje prakse bilo odloženo zbog pandemije virusa korona. Više informacija o Konkursu za Studentsku letnju stručnu praksu možete naći na sajtu Univerziteta i sajtu Centra. Molimo Vas da putem vaših sredstava informisanja podelite ovu informaciju, i kao i do sada, pomognete nam u promovisanju programa Letnje prakse.

Za sva dodatna pitanja možete se obratiti Centru za razvoj karijere i savetovanje studenata putem imejla Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli ili telefona 034 300 425.

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži