Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Predstavljanje najboljih projekata na Univerzitetu u Kragujevcu
 
 

Predstavljanje najboljih projekata na Univerzitetu u Kragujevcu

U utorak, 27. septembra 2022. sa početkom u 13.00 časova u Svečanoj sali Univerziteta u Kragujevcu, predstavljeni su najbolji projekati koji su odabrani na konkursu za mlade naučnike i umetnike Univerziteta u Kragujevcu za školsku 2022/23. godinu.

 

Univerzitet u Kragujevcu je po drugi put zaredom raspisao javni poziv za prijavu naučnoistraživačkih odnosno umetničkih projekata mladih istraživača i umetnika Univerziteta u Kragujevcu u okviru Programa za naučnoistraživačke odnosno umetničke projekte mladih istraživača i umetnika koji se finansiraju iz sredstava Centra za naučnoistraživački rad SANU i Univerziteta u Kragujevcu i Univerziteta u Kragujevcu. U programu predstavljanja najboljih projekata odabranih na konkursu za školsku 2022/23. godinu, pored rukovodilaca odabranih projekata, učestvovali su:

• akademik Miloš Kojić, Centar za naučnoistraživački rad SANU i Univerziteta u Kragujevcu,

• prof. dr Biljana Petrović, prorektor za naučnoistraživački rad Univerziteta u Kragujevcu,

• akademik Bogdan Šolaja, Srpska akademija nauka i umetnosti.

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži