Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Energetska strategija Kipra: Energetska povezanost sa Zapadnim Balkanom
 
 

Energetska strategija Kipra: Energetska povezanost sa Zapadnim Balkanom

Univerzitet u Kragujevcu i Centar za naučnoistraživački rad SANU i Univerziteta u Kragujevcu organizuju predavanje Nj.E. gospodina Dimitrisa Teofilaktua (Demetrois A. Theophylactou), ambasadora Republike Kipar u Srbiji, pod nazivom Cyprus Energy Strategy: Energy Connectivity with Western Balkans (Energetska strategija Kipra: Energetska povezanost sa Zapadnim Balkanom).

Pre predavanja Nj.E. gospodina Dimitrisa Teofilaktua, prezentaciju će održati dr Nikos Rosides (Dr Nicos Rossides). Dr Nikos Rosides je stručnjak za menadžment, liderstvo u inovacije u industriji i poseduje bogato iskustvo u oblasti menadžmenta, kako u privatnom, tako i u akademskom sektoru. Nj.E. gospodin Dimitris Teofilaktu, ambasador Republike Kipar u Srbiji i dr Nikos Rosides, održaće predavanje 16. marta u 14 sati u Svečanoj sali Univerziteta u Kragujevcu.

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži