Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Aprilske radioncie za studente i diplomce Univerziteta u Kragujevcu
 
 

Aprilske radioncie za studente i diplomce Univerziteta u Kragujevcu

Centar za razvoj karijere i ove godine tokom aprila organizuje tradicionalne, desete po redu, Aprilske radioncie za studente i diplomce Univerziteta u Kragujevcu.

Ovogodišnje Aprilske radionice održaće se u periodu od 19. do 28. aprila i obuhvatiće 8 tema od značaja za razvoj karijere. Tokom radionica predstavićemo uspešne kompanije sa teritorije Kragujevca, kao i pojedina zanimanja, a gostujući predavači u okviru ovogodišnjih radionica će biti:

Dajana Ljujić, rukovodilac HR sektora, Milanovic Industries Group
Ksenija Stanković, psiholog, Balance Consulting Kragujevac
Dušica Nikolić, Project Manager, Siemens Mobility Kragujevac
Danijela Nedić, trener poslovnih veština, Biznis Link
Ana Račić, Business Development Manager, LionEight Kragujevac
Miloš Marković, mladi predutetznik, MMEditing Agency
Svetlana Rajačić, HR Manager, Magna Seating Srbija

Ove godine nastavljamo uspešnu saradnju sa studentima studijskog programa Psihologija, koji će za svoje kolege sa Univerziteta u Kragujevcu održati radionicu na temu anksioznosti koja se javlja pre završetka studija.
Od ukupno osam radionica, sedam će biti održano onlajn, a jedna će biti održana uživo, u Rektoratu Univerziteta u Kragujevcu, u ponedeljak, 24. aprila.

Budući da će većina radionca biti održana onlajn, studenti i diplomci zainteresovani za učešće na radionicama treba da popune prijavni formular koji mogu naći u vesti na sajtu Univerziteta.

Prijave su otvorene do 10.00 sati ujutru, na dan radionice, nakon čega će svi prijavljeni kandidati putem mejla dobiti link za pristup radionici.

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži