Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Peta Međunarodna nedelja 15. maj 2023.
 
 

Peta Međunarodna nedelja 15. maj 2023.

Na Univerzitetu u Kragujevcu, u periodu od 15. do 19. maja 2023. godine biće održana peta Međunarodna nedelja, u okviru koje će Univerzitet u Kragujevcu posetiti nastavni i administrativni kadar sa partnerskih institucija iz Alžira, Australije, Bugarske, Dominikanske Republike, Gruzije, Mađarske, Jordana, Poljske, Rumunije, Slovenije, Švedske, Turske i Uzbekistana.

Tema pete Međunarodne nedelje je Forging the future with skills and competences for the present.

Međunarodna nedelja kolegama iz inostranstva pruža priliku da bolje upoznaju Univerzitet u Kragujevcu i mogućnosti koje pruža stranim studentima. Tokom nedelju dana programa, učesnici imaju priliku da razmenjuju iskustava i umrežavaju se sa kolegama sa partnerskih institucija u cilju ostvarivanja bližih saradnji u budućnosti, kao i da se upoznaju sa kulturno-istorijskim nasleđem našeg grada i naše zemlje, srpskim jezikom, kulturom i tradicijom.

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži