Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Kako da odaberete verenički prsten za devojku?
 
 

Kako da odaberete verenički prsten za devojku?

Kada dođe trenutak da osetite da ostatak života želite da provedete sa tom jednom posebnom osobom koju volite i poštujete javljaju se nove zagonetke vezane za verenički prsten. Važno je naglasiti da nije bitan vremenski period nakon kojeg ste doneli takvu odluku već koliko je ona čvrsta i sigurna.

 

Pomoć za ovu kupovinu svakako možete potražiti od iskusnijih prijatelja (odnosno onih koji su već prošli kroz to divno iskustvo), možete se posavetovati sa prodavcima i prodavačicama u radnjama, ali neke od preporuka i saveta možete pročitati u nastavku teksta.

Obratite pažnju na model i veličinu

Prvo i osnovno od čega treba krenuti jeste šta želite tj. šta je ono što će biti dobar izbor za buduću mladu. Verenički prsten je komad nakita koji ima važno značenje za svaki par, ne samo za ženu. On označava početak jednog lepog putovanja koje će trajati čitovog života i potvrdu međusobne ljubavi.

Žena će ga nositi čitavog života kako bi je na to podsećao zato on treba da bude poseban i odgovarajuć. Osim toga, večito pitanje i dilema postoji oko izbora veličine vereničkog prstena. Postoji više načina kako da odredite veličinu koja je adekvatna, ali to ne bi trebalo toliko da vas opterećuje jer je u najvećem broju slučajeva moguća zamena ili proširivanje/sužavanje po potrebi. O tome treba da se informišete prilikom kupovine.

Pokušajte da otkrijete šta ona voli i želi

Kako je reč o osobi sa kojom ste sigurno do trenutka do kada se odlučili da je zaprosite proveli dovoljno vremena da je upoznate i uvidite njen stil onda vam ta činjenica i te kako može pomoći pri izboru. Ako je reč o jednostavnoj osobi, koja voli da nosi i kombinuje jednostavne komade, bez puno detalja i nakita na sebi onda ćete ići u pravcu i jednostavnih komada koji će podržati taj njen stil. Za one nešto ekstravagantnije i sofisticiranijeg izgleda tražićete posebne komade, a verenički prsten trebalo bi da se uklopi u taj stil svojom jedinstvenošću, posebnošću i čarolijom.

Pitajte njenu najbolju drugaricu za savet

Dileme oko izbora modela i veličine mogu biti razne jer je ponuda na tržištu mnogobrojna, a u sužavanju izbora mogu vam biti od pomoći njene prijateljice ili sestre. One je pored vas sigurno dobro poznaju i svojim savetom ili sugestijom mogu vam pomoći da napravite dobar izbor.

Ovo je čest način koji momci koriste kako bi izabrali najbolji mogući model vereničkog prstena koji će odgovarati njihovoj izabranici. Neretko se dešava i da devojke međusobno razmenjuju mišljenja i stavove u vezi sa tim, tako da ovo može biti pun pogodak.

Pratite trendove

Ako ipak izgubite pravac tokom ove potrage fokusirajući se na sve moguće savete koje ste dobili, lako se možete vratiti na kolosek i to tako što ćete pratiti trendove. O tome se možete informisati na internetu ili jednostavno pitati prodavca za savet.
Ako nemate ništa određeno, ali želite moderan i verenički prsten koji je u trendu, a da se uklapa u vaš budžet onda sve to podelite sa prodavcem u zlatari koju ste odabrali i sigurno ćete dobiti minimum desetak komada u okviru te ponude, a koji zadovoljavaju sve kriterijume.

 

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži