Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Kragujevac kao Torino
 
 

Kragujevac kao Torino

fiat_logoFabrika automobila u Kragujevcu imaće sistem organizacije, raspored hala i način funkcionisanja sličan jednoj od najsvremenijih Fijatovih fabrika na svetu Kasini u Italiji. U to se, prilikom posete Italiji, uverio zamenik gradončelnika i koordnitor radne grupe za Fijat Nebojša Zdravković. 

Ova fabrika u Kasinu trenutno ima oko 4.800 radnika. Iz ovih pogona tržištu se godišnje isporuči 250 000 vozila. Sličan koncept sa dobavljačima primenjuje se i u Kragujevcu. Fijat je najvio da će dva nova modela koja će se proizvoditi u Kragujevcu svetsku premijeru imati u martu naredne godine na salonu automobila u Ženevi.

Izvor: RTK

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');