Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Osveženje ulice u Erdogliji
 
 

Osveženje ulice u Erdogliji

asfaltiranjeNekoliko ulica u naselju Erdoglija, od Gavrila Principa ka Bulevaru kraljice Marije, od danas ima potpuno nov izgled. Nakon tri meseca priprema terena, ali i imovinske dokumentacije, ekipe kragujevačke Niskogradnje počele su asfaltiranje četiri ulice, a kompletna rekonstrukcija u ovom delu naselja trebalo bi da bude završena do kraja meseca.

Za ovu namenu iz gradskog budžeta izdvojeno je 25 miliona dinara. U lokalnoj samoupravi očekuju da će svi planirani radovi u kragujevačkim naseljima biti završeni do kraja građevinske sezone i da će tako biti prevaziđen zastoj izazvan problemima u Preduzeću za puteve.

Izvor: RTK

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');