Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac ''Slatka'' budućnost Kragujevca
 
 

''Slatka'' budućnost Kragujevca

slatkisiIzvozno orjenitisana kompanija ''Svit art'' kupila je na licitaciji u Preduzeću za izgradnju grada plac površine oko 44 ara u zoni Sloboda na kome će izgraditi proizvodne pogone. Očekuje se da samo u ovom preduzeću koje proizvodi slatkiše posao dobije 70-oro građana. Uskoro bi trebalo da bude potpisan i biznis plan čime bi investitoru, shodnu broju novih radnih mesta, bilo omogućeno značajno umanjenje cene sa izlicitiranih 8.000 evra po aru.

U Preduzeću za izgradnju grada napominju da očekuju i druge investitore, kao i da se sa nekima već vode pregovori. Tako će u Velikom polju uskoro početi izgradnja sportsko rekreativnog kompleksa za koji je privatni investitor zakupio 40 ari.

Izvor: RTK

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');