Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Putari spremni za zimu
 
 

Putari spremni za zimu

ciscenje snegaSneg ove godine neće iznenaditi kragujevačke putare. U Niskogradnji i Preduzeću za puteve spremno dočekuju najavljene padavine, koje se očekuju narednih dana. Sa dovoljnim količinima energenata i spremnom mehanizacijom, ekipe oba preduzeća raspoređene su po punktovima, kako u gradu, tako i na području Šumadije i Pomoravlja.

Preduzeće za puteve Kragujevac i ove sezone održava više od 760 kilometra magistralnih i regionalnih saobraćajnica u Šumadiji. Nabavljena je dovoljna količina agregata i soli za početak zime, a dežurne ekipe već su raspoređene na 9 punktova.

Putari ističu da je potrebno i da vozači budu pripremljeni za zimski period. Za bezbednu vožnju, nepohodna je zimska oprema vozila i poštovanje saobraćajne signalizacije.

Izvor: RTK

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži