Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Popravka krova KC u Kragujevcu, iseljeni pacijenti
 
 

Popravka krova KC u Kragujevcu, iseljeni pacijenti

iseljavanje pacijenataPacijenti iz najugroženijih klinika KC Kragujevac zbog krova koji prokišnjava i kome preti ruženje izmešteni u druga odeljenja. Na dramatičan apel rukovodstva Kliničkog centra nadležnima - da im se pomogne u čišćenju krovova, koji prokišnjavaju i kojima preti urušavanje, članovi Okružnog i Gradskog štaba za vanredne situacije su odgovorili hitnom akcijom, a pacijenti iz najugroženijih klinika su iseljeni na druga odeljenja.

Prema rečima Vanje Đorđević, Okružni štab je odmah angažovao tim vatrogasaca da čiste sneg sa ravnih krovova najugroženijih klinika, dok je gradski angažovao mehanizaciju da se očiste sve saobraćajnice na prilazu i unutar KC.

Zbog potpuno neuslovnih bolesničkih soba, u koje je prodrla voda, oko trideset pacijenata Klinike za neurologiju smešteno je na Odeljenje za oftalmologiju, na sedmom spratu Hirurškog bloka. Nekoliko težih i nepokretnih bolesnika prebačeno je u prizemlje iste klinike - na Odeljenje intenzivne nege. Pacijenti iz (najugroženijeg) Centra za plućne bolesti izmešteni su u dve preostale bezbedne sobe.

Izvor: Novosti

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');