Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Hronika Ubio devetogodišnjeg sina, pa sebe!
 
 

Ubio devetogodišnjeg sina, pa sebe!

Programer rodom iz Izraela ubio je devetogodišnjeg sina, a zatim izvršio samoubistvo za vreme posete detetu uz prisustvo supervizora, saopštili su zvaničnici.

 

Ubio dete, pa sebe pred svedokom

Supervizor je bio prisutan kada je Muni Savjon (54) iz američkog grada Mančestera izvadio pištolj i ubio sina Džošuu Savjona iz Amhersta, a potom i sebe, saopštila je kancelarija državnog tužioca.

On i dečakova majka, koji su se razišli pre nekoliko godina, imali su zajedničko starateljstvo nad sinom. Nije jasno da li su samo živeli odvojeno ili su bili i formalno razvedeni.

Policija kaže da su njihovi odnosi povremeno bili problematični i da je Muni Savjon ranije pretio da će ubiti sebe, bivšu suprugu i sina.

On je pre ove tragedije poslao prijatelju mejl u kome je nagovestio samoubistvo, kaže rabin Levi Krinski, dodajući da je Savjon postao depresivan nakon što se nedavno vratio sa bratovljeve sahrane u Izraelu.

 

 

Izvor: TANJUG

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');