Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Hronika Uhapšen mladić (24) zbog pretnji deci premijera Dačića
 
 

Uhapšen mladić (24) zbog pretnji deci premijera Dačića

Kod njega je pronađen telefon sa kojeg je pozivao i 11 kartica.

Ivan S. (24) koji je pretio da će pobiti decu premijera i ministra unutrašnjih poslova Ivice Dačića, uhapšen je sinoć u Čačku.

U zajedničkoj akciji beogradske i čačanske policije u Čačku je uhapšen Ivan S. koji je u utorak preko telefona 192 zapretio da će pobiti decu premijera i ministra unutrašnjih poslova Ivice Dačića.

Kod njega je pronađen telefon sa kojeg je pozivao i 11 kartica. Uhapšeni mladić tereti se za krivično delo ugrožavanja sigurnosti.

Muškarac koji je pre dva dana u popodnevnim časovima pozvao broj 192 i poručio operateru da će pobiti Dačićevu decu, rodom je iz okoline Čačka.

"Na broj 192 pozvao je muškarac i rekao ’Pobiću Ivici Dačiću decu’, o čemu su operateri odmah obavestili nadležne. Pretnje su upućene s mobilnog telefona. Taj čovek stalno menja kartice, zbog čega nam je teško da ga lociramo.

Međutim, juče je došlo do preokreta jer je napravio grešku pozvavši fiksni telefon u okolini Čačka i to sa broja s kog je pretio. Na osnovu svega prikupljenog, policija je odmah posumnjala da je to osoba koja je rodom iz okoline Čačka, iako je juče bio u Kragujevcu. Dačić je juče rekao da se sekira zbog porodice, ali da generalno nikada nije obraćao pažnju na tako nešto i da će tako biti i dalje.

Izvor:Kurir

 

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži