Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Hronika Iz prodavnice oteo 25.000 dinara
 
 

Iz prodavnice oteo 25.000 dinara

Kragujevačka kriminalistička policija uhapsila je N. M. (21) iz Kragujevca zbog sumnje da je 18. januara iz prodavnice na periferiji grada oteo 25.000 dinara.

Zbog sumnje na krivično delo razbojništvo, njemu je određena mera zadržavanja do 48 sati.

Sumnja se da je N. M. pomenutog dana, u večernjim satima, sa kapom na glavi i šalom preko lica, uz pretnje vlasnici, iz kase uzeo pazar u iznosu od 25.000 dinara. On je u prodavnicu ušao u trenutku kada je vlasnica u njoj bila sama i zapretio joj ”bejzbol” palicom.

Neposredno pre izvršenja ovog krivičnog dela, šesnaestogodišnji maloletnik iz Kragujevca, ulazio je u prodavnicu da proveri da li u njoj ima mušterija. I protiv njega biće podneta krivična prijava Višem javnom tužilaštvu.

 

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');