Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Hronika Razbojnistva u poslovnici "PTT Srbija"
 
 

Razbojnistva u poslovnici "PTT Srbija"

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu su, intenzivnim operativnim radom, rasvetlili razbojništvo izvršeno u poslovnici ''PTT Srbija'', u Ulici vojvode Putnika u Kragujevcu.

 

Tom prilikom uhapšeni su O. J. (38), kao i D. G. (31), osumnjičen za pomaganje, obojica iz Kragujevca. Postoje osnovi sumnje da je O. J., 26. jula 2016. godine, u prepodnevnim satima maskiran ušao u prostorije poslovnice ''PTT Srbija'' u Kragujevcu i, uz pretnju vatrenim oružjem (kratežom), od šalterskog službenika oduzeo oko 500.000 dinara. Sumnja se da ga je do ove poslovnice dovezao poznanik D. G. Bežeći nakon izvršenog krivičnog dela, O. J. je, kako se sumnja, u obližnjoj ulici odbacio kesu sa većom sumom novca, dok je oko 100.000 dinara zadržao za sebe.

Policija je pronašla odbačenu kesu sa oko 400.000 dinara, a obradom šireg područja pronađeni su oružje korišćeno u razbojništvu i rukavice. O. J. se tereti i za krivično delo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija. O. J. i D. G. je određena mera zadržavanja u trajanju do 48 sati. Oni su uz krivičnu prijavu, sprovedeni Osnovnom javnom tužilaštvu u Kragujevcu.

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');