Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Hronika Hapšenje državljanina SAD zbog nedozvoljenih polnih radnji i napada na policijske službenike
 
 

Hapšenje državljanina SAD zbog nedozvoljenih polnih radnji i napada na policijske službenike

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu su uhapsili A. G. (52) državljanina Sjedinjenih Američkih Država, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio dva krivična dela nedozvoljene polne radnje i napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.

 

Postoje osnovi sumnje da je A. G. nad dvema Kragujevčankama, starosti 32 i 25 godina, u jednoj samostalnoj trgovinskoj radnji u Kragujevcu i na ulici udaljenoj oko 100 metara od radnje, izvršio krivično delo nedozvoljene polne radnje. Nakon dojave policija je, po opisu, pronašla osumnjičenog koji je pobegao prema naselju Korićani. Prilikom hapšenja on je pružio otpor i fizički napao policijske službenike nanevši im lake telesne povrede.

Američkom državljaninu je određena mera zadržavanja u trajanju do 48 sati. On će u zakonskom roku, uz krivičnu prijavu, biti sprovedeni Osnovnom javnom tužilaštvu u Kragujevcu.

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');