Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Lideri KUM-a proslavili I rođendan
 
 

Lideri KUM-a proslavili I rođendan

Na proslavi I rođendana poslovnog kluba KUM - Kluba Uspešnih Menadžera bilo je desetina predstavnika članica, veliki broj prijatelja i saradnika kluba. Prema programu CARDII je otvorio rođendansku žurku najnovijim mixom pod nazivom Godfather's night, zabava je uveliko trajala i nastavljena je uz zvuke benda Loud Unplugged.

Tačno u 00:00 h lider poslovnog kluba, Miloš Miša Lučić, je pozdravio sve prisutne i zahvalio se članovima na podršci. Nakon govora je usledilo otvaranje šampanjca i torta je postavljena na sto.

Osnivač poslovnog kluba, Stefan Koncept Svičević, na kraju se zahvalio svima koji su podržavali klub i najavio još uspešnije poslovanje u 2014. godini i to u novim prostorijama u centru grada. Prisutni su pored časti bili u prilici da se upišu na spisak besplatne dodele nove eKnjige izdate ispred Marketing Koncept grupe pod nazivom ''Ideja Stiva'' autorke Bojane Svičević.

Izvor:mconcept.biz

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');