Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Protokol o saranji UniKg i SANU
 
 

Protokol o saranji UniKg i SANU

Na Univerzitetu u Kragujevcu, 22. februara 2016. godine u 11:00 sati, rektor Univerziteta u Kragujevcu prof. dr Nebojša Arsenijević i predsednik SANU Vladimir S. Kostić potpisaće Protokol o saradnji Univerziteta u Kragujevcu i Srpske akademije nauka i umetnosti.

ekonomski-i-pravni-fakultet.jpg - 118.92 Kb

Potpisivanju Protokola prisustvovaće delegacija Izvršnog odbora Predsedništva SANU: akademik Ljubomir Maksimović i akademik Zoran V. Popović- potpredsednici SANU, akademik Marko Anđelković - generalni sekretar SANU i akademik Stevan Pilipović - predsednik Ogranka SANU u Novom Sadu.

Očekuje se dolazak i akademika Nikole Koke Jankovića; akademika sa Univerziteta u Kragujevcu Ivana Gutmana i dopisnog člana akademije Miloša Đurana - profesora Prirodno-matematičkog fakulteta u Kragujevcu.

Foto: S.Radovanović

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');