Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Nova prijateljstva na letovanju u Rumuniji
 
 

Nova prijateljstva na letovanju u Rumuniji

Nova prijateljstva na letovanju u Rumuniji Grad sa najlepšim fontanama, obilazak planinsko turističkog centra Satik, mesta Brašov, Drakulinog zamka, nova prijateljstva koja će nastaviti da održavaju preko interneta i nezaboravno druženje su najsnažniji utisci koje je 22 kragujevačkih učenika ponelo posle boravka u Rumuniji, u okviru tradicionalne međunarodne razmene učenika sa pobratimskim gradom Piteštijem, rečeno je na današnjem prijemu koji su u zgradi Grada organizovali prof. dr Nedeljko Manojlović, član Gradskog veća za obrazovanje i Stefan Nikezić, pomoćnik gradonačelnika za unapređenje položaja mladih u lokalnoj samoupravi.

 

Boravak u Rumuniji koji će najboljim osnovcima iz kragujevčkih škola ostati u sećanju kao nezaboravno putovanje trajao je 11 dana. Istovremeno, učenici iz Piteštija boravili su u Kragujevcu gde su im domaćini osmislili bogat i sadržajan program, a drugi deo njihovog boravka u Srbiji, proveli su na Zlatiboru. Prof.dr Nedeljko Manojlović istakao je da grad na ovaj način, u skladu sa mogućnostima, želi da motiviše i nagradi najbolje učenike. Tokom ovog leta i najbolji srednjoškolci iz Kragujevca nagrađeni su boravkom u gradu Sirenu, u okviru međunarodne razmene učenika.

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');