Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Lažna "Čistoća"
 
 

Lažna "Čistoća"

el otpadKomunalno preduzeće ''Čistoća'' počelo je, početkom ovog meseca, sa otkupom električnog i elektronskog otpada. Otkup se vrši isključivo subotom i to na poziv gradjana. U ovom preduzeću su saznali da se neidentifikovana lica lažno predstavljaju kao zaposleni u ''Čistoći'', pozivaju telefonom gradjane i nude otkup elektronskog otpada, pa upozoravaju sugradjane da je procedura njihove firma potpuno drugačija.

Unazad nekoliko godina, otkup sekundarnih sirovina i otpada koji je pogodan za reciklažu, postao je izuzetno unosan biznis i moguće je da se iza ovih poziva Kragujevčanima, upućenim iskljućivo na fiksne telefone, krije i neka od konkurentskih firmi.

Izvor: RTK

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');