Trenutno se nalazite na strani: Vesti Servisne informacije Gradski servisi Najava isključenja za dan: 15.08.2012.
 
 

Najava isključenja za dan: 15.08.2012.

0002Zbog radova na niskonaponskoj mreži (popravka uzemljenja) u vremenu od 08.30 do 13.00 sati doći će do prekida u isporuci el. energije potrošačima u delu naselja Ilićevo (ulica Košutnjački vis, Majdanska, Mlekarska, Moravička, Liparska kosa, Košutnjačko brdo, Novice Brašića, Peskarska, Pojilo, Čigotska). - Zbog radova na 10 kV dalekovodu pravac Svetlić - Jarušice (popravka uzemljenja) u vremenu od 11.00 do 12.00 sati doći će do prekida u isporuci el. energije potrošačima u delu naselja Gornje Jarušice, Jarušice – Pavlovići, Kusovac.

- Zbog radova na 10 kV dalekovodu pravac Jovanovac – ogranak za Gornje Komarice (popravka uzemljenja) u vremenu od 09.00 do 10.00 sati doći će do prekida u isporuci el. energije potrošačima u naselju Korman – Erovi i Rečani, Gornje Komarice.

- Zbog popravke priključne kasete u ulici Velimira Stevanovića u vremenu od 09.00 do 12.00 sati doći će do prekida u isporuci el. energije potrošačima u delu naselja Bresnica III ( ulica Velimira Stevanovića, Dr. Jovana Ristića – deo).

- Zbog radova na niskonaponskoj mreži (premontiravanje stubova) u vremenu od 08.30 do 14.00 sati doći će do prekida u isporuci el. energije potrošačima u delu naselja Vinogradi ( ulica Nikole Vujačića).

- Zbog radova u trafostanici (ugradnje kablovskih papučica) u vremenu od 10.00 do 12.00 sati doći će do prekida u isporuci el. energije potrošačima u delu Industrijske zone ( ulica Dragoslava Srejovića – deo – fabrika »Hidraulika Kurelja«).

Ukoliko vremenski uslovi ne dozvole obavljanje navedenih radova ED Elektrošumadija Kragujevac će naknadno obavestiti potrošače.

Izvor: ED Centar

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži