Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Kragujevac: Lisice na ljubavnom sastanku
 
 

Kragujevac: Lisice na ljubavnom sastanku

Pavle Opačić, osumnjičen da je umešan u ubistvo Nikole Bojovića, uhapšen u Kragujevcu. Radio kao građevinski radnik, komšijama govorio da je iz Beograda

Kuća na kojoj je radio Opačić

U KRAGUJEVAČKOM naselju Pivara u petak uveče je uhapšen Pavle Opačić (33), iz Novog Sada, koji se sumnjiči da je umešan u ubistvo Nikole Bojovića, brata Luke Bojovića.

Osumnjičeni Opačić u ovom naselju je radio kao građevinski radnik na adaptaciji jedne privatne kuće. U petak je komšiji rekao da ide da se nađe sa devojkom, a petnaestak minuta kasnije je uhapšen, odnosno doveden na tu lokaciju u pratnji specijalaca.

Žitelji ovog naselja u subotu su nam ispričali da su vozila policije i dvadesetak policajaca u petak oko dvadeset časova blokirali deo Ulice cara Konstantina gde se nalazi kuća u izgradnji, i gde je Opačić radio poslednjih desetak dana.

 

SA POLICIJOM

- U PETAK na gradilištu nije bilo drugih radnika jer je bio praznik, Sveti Ilija. Videli smo se predveče, hteo sam da se kod njega raspitam kako da uradim neku terasu na svojoj kući. Popričali smo, a onda mi je rekao da ide da se nađe s devojkom. Otišao je, a nakon petnaestak minuta tu ga je dovela policija. Nismo znali o čemu se radi, tek smo kasnije čuli da se sumnjiči za ubistvo - priča jedan od komšija.

- Odjednom su se pojavili specijalci i pet-šest vozila. Blokiran je deo ulice. Onda smo videli da iz jednog vozila izvode mladića koga smo tu viđali poslednjih desetak dana i koji je sa drugim radnicima radio na izgradnji te kuće - priča jedan od komšija.

Ljudi, iznenađeni onim što su čuli, ne žele da im pominjemo imena. Pričaju da je taj mladić najduže ostajao na gradilištu. Ne znaju gde je stanovao. Postoji pretpostavka da je i spavao baš u toj kući.

Pretres kuće trajao je više od dva sata, policija je pretresla još nekoliko lokacija u gradu da bi se proverile njegove eventualne veze sa pojedincima iz ovdašnjeg kriminalnog miljea.

Komšijama je pričao da je iz Beograda, ali da sezonski uglavnom radi na građevini u Crnoj Gori. Prema njegovoj priči, tako je i došao da završi deo poslova na adaptaciji kuće u Kragujevcu, koja je vlasništvo jedne žene koja živi u Crnoj Gori.

 

 

 

Izvor:  Večernje novosti

This content has been locked. You can no longer post any comment.